Konst i Version Sword online, vanlig skala sista priset för Asuna Premium Figur
 
Konstruktion av träcraft Kit Mammoth Robot  
 
Kontakta Manta värld, spännande nöjesteater, stygg ormprins.

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Kontrakt från Beta NM -M kvalitetrad BGS 8.5 bilD (IDgb00958763) ABUspelKonvergens av Cyris Prime Axiom PIP 36018 med nya kort

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Kool och The Gang - årgång Promotional Christmas Jigsaw pussel - 70's eller 80's


Lämna en intresseanmälan
KOmodellllerEL X HemR HS001 1 6 e visdomsgudinnan Panthean Athena Kvinnlig leksak
KOPPACE Monocular biomikroskop 100X -1600X observationsrörens lutning 45 65533;,
Korea Animation The Haunted House Sinbi Doll Anime Characters Goblin leksak Large
Koreas barn Kläder Simpsons Ställ in 3 -bitars uppsättning röd L110
KORGI 1 76 42713 VAN HOOL ALIZE CLARKES OF LONDON

Komplett och unik utbildning

KORGI 256 VW EAST AFRICAN SAFARI ALLA ORIGINAL bil låda (KOPPLINGSHET) Mycket bra.

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Kompensationskit 1 4 Mai Shiranui
KORGI 472 SPRIDNING OFFENTLIG ADRESSFORDON
KOMPLETE årgång 1980 -talet japan japanESE PALBOT FUNKTION ROBOT URSPRUNG
KORGI GS 38 -321 -322 -323 MONTE bilLO URSPRUNGS VAROR
KORGI MATRA RANCO MED MOTORCYKLERNA OCH SLAK 1980 -talet GÖR I STORA BRITANIEN

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
KORGI leksaker 419 FORD ZEFYR MOTORway POLICE bil POLITIK DUTCH UTFÄRDANDE

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Kguldkguld komiskt begränsat Beyblade - sprängning Super Zetsu - bildruta, bildruta Ver 3set
Kortfattad Canvas Doctor Set Sjuksköterska och medicinsk N - profil byggnad Kit Park Barn

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
KOSMOS 633912 Sch 65533;65533; lerlabour Grundchule 3.4.Klasse Helt ny
Kotobukiya - IS (Infinite Stratos) statyett PVC 1 7 Charlotte Dunois Bunny S
Kotobukiya 1 144 TYPE 92 MASER BEAM TANK Godzilla mot Biollante japan

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • KOMPLETTA SET för tio heta hjul 50th Annivery Favoriter
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Kotobukiya Armed Core V KT -104 PERUN Hangdomaran rematch Ver.1 72 skalplaKOTOBUKIYA konstFX J Legend of the Galactic Heroes Reinhard von LohengrammKotobukiya konstFX Supergirl 1 10 PVC - målad figur från JP TV -drama
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Kompletts Staet - Set HO 59016 från japan
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Konami billton UFO Gerry Anderson - komplett set of 7 ( Ellis Skilt Version)
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Konami YGO Pendelum Evolution Booster låda CCG SW

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Konami, SF Movie Markering, KING KONG, Alla sex figurer komplett uppsättning. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

KONC ARBETAR POP OCALYPSE 1 6 Baseboll spelaer Action Figur

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatKonfedererad soldat vid slaget vid Gettysburg 54mm Tin Målad leksak SoldierKonst på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Konflikt'47 US Army Stkonster Set av Warlord spel

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • Kotobukiya Dark Supergirl DC serier 1 7 Bishoujo Status PVC Exclusive Figur
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Konfrontation målad miniatyr Alahan Bard

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Konfrontation målat av Dirz krigare

KISS modellllerLBAhnEN konst.197051 - TEHS 50 DB EP.III KUeLWAGEN BETR.30820

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen