Kortmodellllerl Kit “FRANS5533;C Oil Drilling Platform Brödford Dolphin ”
 
Kosaka Tamaki röd Bikini ver.1 7 skala PVC Figur Miyazawa begränsad by To Hekonst  
 
Kostym för vuxna Fritdjur [Bats] 2744 Från japan

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Kotobukiya - figuren Medabots Plastic modellllerler Kit KWG00 -M Rokusho 15 cm K201Kotobukiya 1 144 Muv -Luv SHIRANUI SEKUND YUYYA BRIDES modellllerlerl Kit NYA från japan

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Kotobukiya 1 72 HMM Zoids DPZ -10 Dark Horn Harry särskild
Kotobukiya Armed Core Mirage WC 07 Cronos Gun Meter Ver.
KOTOBUKIYA konstFX DC UNIVERSE läderlappen HUSH 1 10 Figur
Kotobukiya konstFX J Yumeko Jabami från Kakegurui Med Exklusiv 2 a Face Pjäs NY
Kotobukiya konstfx Supergirl 1 -6

Komplett och unik utbildning

Kotobukiya Comic Pkonsty 1 6 Ayumi Ohba Cos Change Ver.

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Kopropo - expertnät (vänster) KO10527
Kotobukiya DC serier Pretty NEW 52 Harley Quinn NEW 52 ver. 1 7 Scjapan importeraera
Korber modellllerler Soregum Candy företag O skala byggnad Kit
Kotobukiya Evangelion Evangelion 13 e Enhet 1 400 skalenlig plastmodellllerl
KOTOBUKIYA FRAME ARMS _S10NSG -X3 HRESVEVELGR =RUFUS 1 100 modellllerlerl Kit NY från japan

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
KOTOBUKIYA FRAME ARMS RF -12 WILBENNINE RE 1 100 Plastic modellllerler Kit NEW

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Kotobukiya Hexa Gear Abysscrawler Mk modellllerlerl Kit
Kotobukiya Horror Bishoujo Fröddy mot Jason Voorhees 2 a utgåva

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Kotobukiya KotSW109 19cm stjärnornas krig Episode 7 The Force Awakens konstfx Plus Serie
Kotobukiya förundras nu konstFX PVC Agent Venom Staty
KOTOBUKIYA Muv -Luv SHIRANUI ISUMI's VALKYRIES Plastic modellllerler Kit NY från japan

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Koreanska Doll Sera - Sera's Cutie Girl s (Bröllop)
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • KOTOBUKIYA S.R.G -S 057 Super Robot Wars OG RAFTCLANS AURUN Plastic modellllerler Kit NYKotobukiya Super Robot Wars OG ORIGINAL GENERATIONER Asutoranagan modellllerlerl KitKotobukiya SW123 stjärnornas krig TFA Första Ordern Snowtrooper, och Flametrooper Figu...JP
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • KORGI 1 50 - 8010 SENTINEL FLATBED WAGON - GUINESS
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.KORGI 1 76 42713 VAN HOOL ALIZE CLARKES OF LONDON
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
KORGI 2031,FOZIE MUPPET SHOW KOM NUOVO

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på KORGI 267 BATbilenE, MINT, 1ST UTION 1967, FULLSTÄLLT SKATT MED FULLA INSTRUKTIONER.. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

KORGI 436 CITROEN SAFARI ID19 URSPRUNG OCH lådaED

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatKORGI AA33318 1 72 BOEING B -17G flygagaTANDE FORTRES FLAK EATER 305BG US 8TH AF 1944 på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

KORGI GS 24 MERCEDES -BENZ 240D och att kväva bilAVan ett fint exempel

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

KORGI leksaker 218 ASTON MkonstIN DB4 - gul 1 43 - GOD KONDITIONEN I låda

Klassisk armé Motorcykel Harley Davidson Superb Detail Handgjord årgång Look

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen