Leksakschef B O Kitchen spelaet med Dravinge Board aac12tzbt22387-Ny stil

 • Christina Sandström är färdledare för våra resor i Nepal och hon tipsar om filmen Himalaya av regissören Éric Valli som visas på biografen Zita i Stockholm 23 maj kl 18.Limousine Honda Civic röd 2007 Paudi 1 18 Vi får följa den gamle ledaren Tinle och hans jakkaravan på den strapatsrika vandringen genom Himalayas natur. Vi får även lära känna rivalen och unga hjälten Karma och lär oss att ”ensam är inte stark” – speciellt inte på 5000 meters höjd.

 • Lilo och Stitch Bunch of 11 Dolls leksaksblommor med låda Valentine Creative Gift UK

  Det är något speciellt med att tälta i Okavangodeltat. Sällan kommer man så nära djuren som under tältdygnen i Okavangodeltat - lugn vi har hela tiden guider med oss som håller ögonen på både djur och natur.Lindberg 1 64 B -17G flygagaing Fortress modellllerlerl Kit Chrome Platted Edition 70514Här ute är det inte ovanligt att man ser både lejon, leopard, gepard och enorma flockar med bufflar och elefanter på en och samma dag.

Till bloggen

Leksakschef B O Kitchen spelaet med Dravinge Board aac12tzbt22387-Ny stil

 • Jonas Sandström, Sydafrika-älskare och en auktoriserad Sydafrika-guide berättar om sitt andra hemland och om våra olika resor dit. Lindulet Lemezarugyari 1 32 CITROEN DS 19 rallyE Tin Platted Plastic bil

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson tar oss med till det bästa av Himalaya och presenterar vår nya samarbetsresa med DNErbjudande. Vi får följa med på strövtåg i Nepal längs Annapurna Panorama då Himalayas sluttningar är fyllda av rosaskimrande rhododendronbuskar. Föredraget tar oss också med till Bhutan med dess unika kultur, välbevarade 1600-tals fort och en av landets häftigaste festivaler, Paro Tsechu.  

 • Datum:

  Föredrag om vår nya samarbetsresa med DN.Erbjudande till Patagonien och Eldslandet.

  Kom och lyssna och låt dig hänföras av Patagoniens vilda landskap och vackra natur. Pernilla Palacios tar oss från det pulserande Buenos Aires ner till den sydligaste delen av Patagonien, mytomspunna Eldslandet.Lineol Elastolin leksak Tysk Wounded Soldier och Medic RARE.6.5mm Vi korsar även den vackra sjödistriktet från Chile in tillbaks till Argentina. En resa genom eld och is. 

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, japanolog och grundare av Världens Resor, presenterar vår nya samarbetsresa med SvDaccent till Japan. Resans tonvikt ligger i landets fantastiska arkitektur, dess moderna konst och fina trädgårdar

 • Datum:

  Följ med på en visuell resa genom den japanska kulturskatten från 600-talet till dagens Japan. Vi kontemplerar i zenbuddhistiska trädgårdar, lär känna de mjuka sidorna hos samurajerna och bekantar oss med haiku-poesi. Linje 2 Dark Elf Figur Max Factory japan importeraeraera Sexy japaner Doll leksakVi ska också se nya konstsatsningar, se framtidens arkitektur och ta pulsen på ungdomskulturen i Tokyo.

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, sinolog och delägare i Världens Resor tar oss med på en visuell exposé längs Kinas sydöstra kust. Vi lägger tonvikt på den spännande maritima historien från tiden då Kina upptäckte sjöfarten på 1400-talet och Opiumkrigets dagar till dagens taiwanfråga. LION bil DAF KIKKER MULDER EXTRAlt RARE SELENT KONDITIONEN

LIMA 149711 GP TGV Bullet Train med 2 Lägg till på bilar
LIONEL - 11006 - LIONEL LION TÅGSET - W DIESCAST MOTOR - 0 027 - SEALD - W70

Leksakschef B O Kitchen spelaet med Dravinge Board aac12tzbt22387-Ny stil

Beställ vår senaste resebroschyr
Fyll i e-postadress för att få vårt digitala nyhetsbrev

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår LIMA 204741 BR RAIRELREVIKT KLASS 60 DIESL LOCO 6098 CHARLES FRANCIS BRUSH nc.

Leksakschef B O Kitchen spelaet med Dravinge Board aac12tzbt22387-Ny stil

Vi fortsätter att upptäcka världen och gör det på vårt eget vis. Ända sedan starten 2003 har många av våra rundresor, temaresor och vandringsresor formats utifrån geografiska förtecken och historiska skeenden som binder samman regioner och länder.

LIMA 205252 KIT BUILT BR grön KLASS 27 LOCO D5394 DETALJERAD MINT lådaED mv