HWBLY43 av heta hjul läderlappen för alltid - läderlappen per SEMPRE 1 18
 
Hyakka 1 8 Senhime  
 
Hydro grönhouse 2.Farbror Milton.Fri sjöfkonst

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Hypnos Mike -divisionen Rap slåss -Hatch Figur busster Broms Yamada SaburoI låda Kaiyodo Tokusatsu Revoltech nr.007 Gyaos Figur japan Autentic New

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
I Dream of Jeannie spela Set, North Pole och NASA Office, Trendsetters 1995 NIB


Lämna en intresseanmälan
Hur man tränar din drakslukarens exklusiva handlingsfigur
I IMSA Legendary GTP RACE bilS Prödotypupplevelsen 2008 sällsynt bok
I -REX 1 35 Jurassic värld Bereserker Figur modellllerlerl Transparent PVC Djur varm leksak
I TYSKLAND TIN NY POLISBOT WINDUP L19.0cm - GOD KONDITION I låda
IBG 1 35 busssing -NAG 500 A

Komplett och unik utbildning

ICE Briefmarkenbogen 1991 - Deutschland Eisenbahn årgång modellllerlerlbahnergeschenk

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Hur man tränar sin drakbebis nattlampa med blå ögon minifigur blind
Ice Storm Alpha HÅLIGT PLD Grön och mindre magisk
HURDY -GURDY Mechanical träen modellllerler Instrumänt, av UGARS FRI 2dagarssändning
ICKE WEATHERD JÄRNVÄGSKOD 125 N.S. BIGDSCOUNTBILS
ICM 1 35 L1500A w mjuk Top WWII Tysk personalbil

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
ICM 1 48 Junkers Ju -88C -6b WWWII Tysk nattfighter

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Icm Icm35454 Khd A300 1 35
Icy Manipulator Använde GD MTG Beta magi VHTF

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Identitet V överlevare Helena The Mind's Eye Cosspela Plush leksak Doll Original Skin
Idolmaster Angelic Island Ganaha Hibiki PVC Figur
IDW spel, Escape från 100 miljoner B.C. spel, nytt och förseglat

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • HUVJUR 2016 HW grön SPEED 5 TESLA RODSTER röd FACTORY SELAD
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • IFCLEV130866 1 200 C -130 HERKULES RAF ZH866 206 SQUADRON 100 ÅR LTD EDN W -STDIg1200 Tändning Förlaga 143 Tenoras leksakota 89C -V 50 1989 Jspc NewIHBUDS programmerbara leksaksrobot för barn,touch Sound kontrollera, Spe
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • HUVJUR rödLINER BEACH BOMB DARK GRÖN 1969 HONG KONG
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.HUVUD MMS201 MAN AV STEEL JOR -EL KOLLEKTIV FIGURE
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
HUVUDBLODER I FAB1 ROLLS ROYCE PLASTIC HONG KONG INGEN GLAS ELLER ROM

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på HUVUDHJUL 1989 PARK'N PLATES MICRO gul LAMBORGHINI COUNTACH MINT. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

HUVUDHJUL 50TH ANNAIV 2018 bil KULTUR EURO SPEED PROJEKT

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatHUVUDHJUL MEDIUM blå blå BLNK BASE CHEZOOM PrödOTOTYPE FRÅN LARY KOLLEKTION på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

HUVUDHJUL SOM ACCEATE BLAND CAMARO PrödOTOTYPE FRÅN LARY TRYCKKOLLANDE

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

HUVUDKLÄCK japan OFFICIELL FAN CLUB särskildUTION DIE -CAST METAL

heta hjul Super Elite Knight Rider kitt med Voicelåda och ljuss DIICAT 1 18

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen