FÖRLAGA TILL HIRO 1 12 F1 FERRARI 126C2 LONG BEACH GP KIT MH K -434
 
FÖRLAGA TILL SPARK S0973 PORSCHE 911 GT 3 RSR N.90 LM06 1 43 MOD MOD FRAMSTÄLLNING 65533;LE DIE CAST modellllerL  
 
FÖRLAGA TILL SPARK S1901 PORSCHE 997 GT 3 RSR N.80 LM08 1 43 MOD FRAMTID 65533;; LE DIE CAST modellllerL

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

FÖRLAGA TILL SPARK S5825 ORECA 07 GIBSON N.39 LM 2017 GUIBERT -TROUILET -WINSlåg 1 43Förlaga till u -kit RE 100 1 100 AMX -107 BAWOO massproduktionstyp modellllerlerl Kit GundamZZ SB

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Förlaga Armerade fordon R från japan


Lämna en intresseanmälan
Förenta staterna Tåg R19205C G Stort norra 40's lådabil
Förlorad i Space Robot och Robby Robot med lådor och originallåda konst Lunzerland
Förmåner runt T -Stool med ett ben, 10 –14 Med anpassningsbar höjd
Formskiftande fläktar Leksaker FT -24 röd G1 Arcee action film
Förra natten på jorden 10 -års årsjubileumsupplaga (ENGLISH)

Komplett och unik utbildning

Försäljning av PriPara Idol Mikrofon Big Tree TV Character leksak Barn hobbies u igdo

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Förenta staternas tåg 12109 G Utvidgad vision Caboose (Metal hjuls)
Förseglade Imex 3207 Det hundraåriga kriget, franska riddare i 1 32 skala, 54mm
Förenta staternas tåg R19117A G Central järnvägroad of New Jersey Simulated trä låda Bil
Första 18 Mazda NY Roadster Soul röd Premium Metallic 1 18 skala F18017 JP
Första G1 - transformerare APEFACE HEAD SPOSSMA och SHIELD delar pkonsti

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Första legionen 1 30th skala CRU 112 Teutonisk riddare på knä

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Första legionen AWI099 träland Indian Canoe Set
Första legionen NAP0531 Franska kejserliga gardet Chasseur a 'Cheva Officer

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Första legionen SYW028 Preussisk 3 e Cuirassier -regemäntet Charging
Första pilen Minibil Maisto 1 18 Lamborghini Centenario grå 200 -080 122
Första utgåvan av konstifakter Ofullständig uppsättning saknade 2 - kort

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Forge Worl Warhammer 40k Space Marines bordar kapten (Adepticon 2011 Ex NM
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Fort Apache Marx lekset leksak Sällsynt Tin Litho - utgåva Ny i ruta w många statisterForum Novelties ungar English Nanny Costume, grå, LargeFÖRVÄRLDEN SIGMAR DPS PAINTED DWARFS dödriller AP5954
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Forge värld Mourngul Nightspök Pro Målad
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Forgevärld Corax Pro Paint Commission Horus Heresy Warhammer 40k
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Forgevärld Warhammer Leman Russ Gjord för att bästeälla hög bordskvalitet

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Forgvärld OOP Skaven War Boss byst målat av Bunyip Studios. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Forgvärld WDS målade Ork Meka Dread Body Dread Rippa Klaw Arm Dread Shunta d48

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatFÖRKLARAD KOMPLETTERANDE MARS RYMD 1889 ECHELLE 2MM -3MM SCENERI på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Förlaga Aoshima Kits 10419 1 200 Epsilon -stkonstfordon

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Förlaga Ikoner 1 18 skala tärningskast –2010001 Jaguar Mk2 Karman röd RHD

FOIL DAZE Masterpiece Series Amonkhet Inveocations magi MTG MINT bilD

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen