Beyblade HASBRO OLD GENERATION Dranzer F Metal Master Series SEALD
 
Beyblades sprängkapsel vol.2 alla åtta uppsättningar Mini  
 
BF -X2 -SS01 Buddyfght All stjärna Fight Bullets of the Sun VS värld of Demise

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

BGS 8 MTG magi den Beta Nightmare NM Mint Herregud BGS kvalitetd QUAD 9 w 9.5 & 10 subs Arabian Nights Wyluli Wolf Dark MTG magi

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Bi613 -1 Trix International H0 DC 2447 Electric Locomotive E -LOKOMOTIV 184


Lämna en intresseanmälan
Beyblade Burst B -142 Booster -domän Joker.00T.Tr Zana
BIANTE 1 18 JASON BRICht HOLDEN VF COMMODORE 2016 säsong V8 SUPERAR B18H16C
Biante 1 18 VF Holden Commodore Dale trä V8 Superbils 2014 Badurst B18E14C
BIG 4 DOORS bil FÖR BARN (modellllerler SX1528) Rid på bil med kontroll föräldrar brinner
Big Bud leksak Farmer 747 SET 1 32

Komplett och unik utbildning

Big Hero 6 Action Figures Bay Max 2.0 leksak japan Hobby japaner ungar Gift

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Beyblade burst B -62 dual cyklone Stadium DX set japan importeraera japan new
Big ungar TMNT Ninja Turtle spelahouse Ten Tunnel Ports -- Fun Christmas Gift
Beyblade Burst B -76 Beyblade Guds inmatning EMS från japan NEW
Big Plastic & Metal järnvägway modellllerler Lionel Lines 1960 circa årgång 144
Big årgång Plastic Celluloid leksak Doll Krocodile Gena Cheburashka Stamp USSR

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Bigjigs järnväg Runt The värld Train Set

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Bil - stor - 36x17x12mm - gul
Bil med bilavan Siku (2522), -Super Series 155 2522

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Bilar Ooshies Series 2 Blind Bag full låda med 45 or
Bildbok - Farm - trä - 10 x 9 cm
Bilings 1 100 B600 blåneone II träen modellllerler Ship Kit

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Beyblade Burst B00 GT -priset {65533;} 6553333; Gen {Blåg High kvalitet Set ♪
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • BILLIKEN MOLE MÄNNISKOR VINIL modellllerL FACTORY SEBLERADE DELAR I HÖGSTA kvalitet låda MYNT RARBilly 8843 Hecho a Mano Miniatyra modellllerlero Trabajo Kit Marche en Par 'Front 65533;65533;japan Blixten 65533;65533;Bilmodellllerl för all ny Gran Lavida 2015 (blå) 1 18 SMÅ GIFT Herregud Herregud
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Beyblade burst Beyblade Beyblade BB -99 stkonster Hell Kerb japan importeraera F S
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Beyblade burst eight Furukonpu B-95 random Booster Vol.8 shelter japan importeraera
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Beyblade Burst Evolution toupie Genesis Valtryek V3 kontrollera kit blåtooth R C

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Beyblade burst begränsad särskild bras B-00 power launcher gripjapan importeraera . Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

BEYBLADE BURST STkonst SET B -38 Stkonster Grip Stadium Leksaker Victory Valkyrie u AU

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatBEYBLADE BURT B -00 guld WINNING VALKYRIE - Cguld Cguld EXKLUSIVE på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Beyblade Dragoon F A -25 från japan

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • Bilmodellllerl Keng Fai Acura NSX LHD 1 18 (vit) SMÅ GIFT Herregud Herregud Herregud Herregud Herregud
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Beyblade Dryer V Vulcan A -53

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Beyblade japan Takara A -85 Draciel V2 Nib Sällsynt Dragoon Dranzer Driger New

Begränsad upplaga Bachmann klass 47 306 {65533;sdrog 65533; Sapper 65533;95533; järnvägfrakt DCC

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen