ELDRITCH HORROR - les terres de la Sommeil - expansion - FFG - jeu de table
 
Electric Locomotive - J.N.R. Ef57 modellllerler Train New japan.  
 
Electronic Diary projekt Mc2.Fri sjöfkonst

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Electrödren HO 2412 Diesel Locomotive 1602 Renfe AC ELECTrödREN 2412Elegoo bil Robotic Smkonst Version 2 blåtooth kontrollera Fjärrkontroll Utbildning

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Elektriska leksaker för cemäntblandare (DIY) av plast Engineering


Lämna en intresseanmälan
EH5214 Ravine Trestle Kit (81 'Four Bent - Four Leg) - Sno3 skala NIB
ELEKTRONISK ROYAL stjärnaSHIP MED R2 ENHET
Elektrödren E2698 Elektrolomotora Electronica RENFE 269.604 EP.VI
Elemäntär hjälte Shining Flare vingeman EEN -EN036 Ultimate Sällsynta EURO PRINT
Elenco FG500 100kHz Function Generator

Komplett och unik utbildning

Elenco Snap Cirkuits Ljud - leksak FRI sändning

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

EIDAI GRIP 32 PORSCHE 935 77 TURBO - MkonstINI 1 28 RARE - GOD KONDIION I låda
Elfenland Deluxe (limiere Auflage)
EIDOLON 1 43 Lamborghini Aventador LP750 -4 SV Roadster 2015 Pearl blå
ELIGOR 1 43 tärningskast & Plastic Renault Maxity EDF Power räddningsfordon Elevateur
Eligor Renault Logan Prestige 2006 grå Metal till av 1 43 65533;65533;

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
ELITE läderlappen MOT SUPERMAN bilen DAWN AV RÄTTVISA 1 18 varmWklackar CMC89

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Elite Series 39 Dolph Ziggler Action Figur [T -Shirt och Intercontinental Title]
Elliot Welz Electric Trains Amtrak Metroliner Train Set E. Welz - 1983

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Emax bebishawk R Pro 120Mm F4 Magnum Mini 5.8G Fpv Drone Rc De bilreras 2
Emek 89760 Man Tgs M Kofferhaengerzug 2 2ejes 1 25
Emoji Bulls I Leksaksbaserad uppsättning av taggar 24

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • EIDOLON 1 43 Nissan Skyline GT -R (BCR 33) V Spec 1997 Super Clear röd 2 klar
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • EN 4 skala FIGEn bit av Figura konstIKLADA NICO ROBIN, NICO ROBIN konstIKAT FIGURE 18cmEn bit i en serie Apa d Luffy De tre mu
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Eidolon Formula 1 43 McClaren Honda Mp 4 6 japan Gp Gp Winner nr.2 Gerhard Berger
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Eisco AMCH1002AS - Human Skelett - Hjuled Base - liv Storlek - 1.6m (5ft. 2in)
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Eisco Labs Dense Flint Glass Prism; R. Index 1.62.Sjöfkonsten är fri

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Eisco Labs Moving Coil Voltmer - 0 -10v Shipping är fri. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Eisco PH0769 - Ripple Tank och accessoarer

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatEj använt kassett för Moomin - kort på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

EL GIGANTE GONZALEZ silverina spelawell WCW Bendable Wrestling gummi 1990 -tal

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

ELASTOLIN LINOL Wehrmacht officer soldat med vimpel fanbärare på häst

Ebro 1 43 MOTUL AUTECH GT -R SUPER GT500 2015 Champion bil nr.1 slutprodukt

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen