Mattel'70 Dodge Charger Zamac Unnitt Avhoppad Prödotyp Provtagningsverktyg
 
Mavis Take N Spela Thomas och vänner Fisher Price Metal Train  
 
Max Factory Bakemonogatari Tsubasa Hanekawa Figma Action Figurejapan importeraera

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Max Factory FIGMA 010 Ikki Tousen Stora Väktare Kanu Unshu actionfigurenMax Factory Figma Bio Booster Armor Guyver, Guyver IIF filmfärg Ver.

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Max Factory Figma KONOSUBA 2 Megumin Icke -skalig japan 195581
Max Factory flickor och Panzer IV AuSF.D Figma Tank Fordon 1 12 Sammanställd modellllerl
Max Factory Kantai samling Kancoll Amatsukaze Figma Action Figa japan FS
Max Factory PLAMAX JG -02 Pacific Rim Gipsy Danger 1 350 modellllerlerl Kit
Max Factory The Idolmaster Uzuki Shimamura Askungen projekt Action Figur F S

Komplett och unik utbildning

Max grön N - mätare Seibu 600 serienummer aluminiumbil 6156 organisation och utrustning

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

MATRIX SCALmodellllerLERS 1 43 Jaguar XK 150 Bertone Coup rough 65533;65533; 1957 röd konst.11001 -031
Max leksak Maxleksak MASKED LADY DARKNES F ärgfull Sofubi mjuk vinyl Figur japan F S
MATRIX SKALEmodellllerLER MX108 -032 ASTON MkonstIN DB6 VOLANTE 1966 MET röd 1 43
Maxichamps 940025020 BMW M1 1979 orange Maxichamps Nouveau
Maximal grön N - profil JR211 system 500 -serie (primärfordon och Chuosaisen) 3 -c

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Maxwell leksaker (Indien) 1 25 International B -275 Tractor No.600 70 lådaED

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Mayfair MFG 3079 Catan Traders and Barbarians Expansion
MAZ 6422 Gul AIST

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Mazda Eunos Roadster (NA) röd IGNITION modellllerEL 1 18 _IG0667
MAZINGER - Metal Action nr.2 Great Mazinger Brain Condor - Grande Mazinga
MB (049) ROCO 4119 B - Dampflok 01 147

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Mattel 1 18 Ferrari 612 Scaglietti Röda Kina
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • MBA Eurobye 15mm Tågstationen låda NMMC DONALS HALlågEN HALlågEN OCTOBER 1998McCoy ståard Gage Cascade E -2 4 -4 -4 Testa
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Mattel 2007 MATCHlåda Pop Up Deluxe drake CASTIL äventyr Set - RARE - NIB
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Mattel läderlappen Den Mörke Riddaren reser Slaget för Gotham City Batbilene med läderlappen
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Mattel DC serier Multipass Suicide Squad Figur läderlappen 6

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Mattel DMR13 Leksaker - DC Super Hero flickor High School spelaboy med ensamrätt. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Mattel Elite Ferrari F430 Challenge 2007 Cola 1 18

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatMattel Giant Ior plysh (310 -3058) på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Mattel heta hjul 2007 Easter Eggsklusives Series 1 64 skala Die Cast Metal

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Mattel Masters of the Universe He -Man Action Figur 1981 TAIWAN

MASTERS OF UNIVERSE - Evil -Lyn Polystone Staty sideshow

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen